Ahoj všem milovníkům módy a krásy!  

Pojďte společně na malou cestu zpět v čase, do chvíle, kdy se konala naše první módní přehlídka v Turnově. Tato akce, která se zapsala do našich srdcí, má pro nás nesmírný význam. Nabízíme vám tak jedinečnou příležitost nahlédnout pod pokličku průběhu a atmosféry této události. 

Mám na mysli den, kdy se 16 úžasných žen, různých postav, výšek, tvarů a věků, rozhodlo prokázat svou ženskost a sílu skrze prezentaci našich modelů. Tyto odhodlané dámy byly nejen našimi zákaznicemi, ale také se staly našimi modelkami a tím hlavním, hvězdami show. 

Vzpomínám, jak jsme vše pečlivě plánovali a připravovali. Jak jsme si vybírali modely, které nejlépe vypovídají o naší značce a její filosofii. A jak jsme se snažili vytvořit prostředí, které by pro naše milé modelky a hosty bylo příjemné a inspirující. 

Začátek přehlídky byl plný napětí a očekávání. Naše modelky, odvážné a sebevědomé, předvedly návrhy s grácií a elegancí, která byla stejně ohromující jako samotné oblečení. Každá z nich představovala jedinečný a inspirující příběh, který byl odrazem jejich osobnosti a životní cesty. A přesto, navzdory jejich rozmanitosti, byla mezi nimi cítit silná sounáležitost a vzájemná podpora. 

Tato akce byla pro nás nesmírně důležitá a hodnotná. Nejenže nám umožnila prezentovat naši práci veřejnosti, ale také nám poskytla příležitost posílit naše vztahy s našimi zákaznicemi a ocenit je. Byla to oslava naší značky, ale především těch úžasných žen, které jsou její součástí. 

Tato první módní přehlídka v Turnově byla pro nás skutečným průlomem a inspirací pro další práci. Těšíme se na další takové příležitosti, kdy budeme moci sdílet naši vášeň pro módu a design s vámi. Děkujeme našim modelkám, zákazníkům a všem, kdo přispěli k tomu, že tento den byl tak výjimečný.

říjen 08, 2023 — Monika Loudová